En Utmaning.
Fem Etapper.

1 maj – 31 oktober

Varmt välkommen till POINT FIVE! Och starkt jobbat av dig att ta dig an vår utmaning. Nedan finns instruktioner och råd som vi rekommenderar att du tar del av innan du påbörjar ditt långa, svettiga och otroligt underbara äventyr.

Att Tänka på

Innan du startar

 • Läs igenom bankartan och instruktionerna noga inför varje etapp. Varje etapp finns utförligt beskriven var för sig nedan. Bankarta för POINT FIVE i sin helhet finns här och GPX-fil här.
 • Se till att ha bra skor och kläder efter väder.
 • Etapperna är lagda så att det ska vara så enkelt som möjligt att hitta men varje runda har några partier där kartan kan komma väl till pass. Ha gärna kartan tillgänglig när du springer/promenerar som stöd om du blir osäker på något vägval.
 • Skulle du vid något ställe råka ta en omväg är det ingen fara så länge du tar dig runt hela rundan.

under loppen

 • Glöm inte att sätt på klockan när du startar och stänga av när du når mål.
 • Var försiktig vid vägövergångar och se upp för såväl bil som cykeltrafik på de få ställen där dessa kan förekomma. Safety First!
 • På några av etapperna förekommer det trappor och/eller tekniska partier. Ta det lugnt så att du inte riskerar att ramla. Deltagande sker under eget ansvar.
 • Se till att du fyllt på med vätska och energi innan du ger dig ut och ha gärna med en vattenflaska om det är varmt väder.

Efter loppen

 • Efter varje dellopp så registrerar du ditt resultat på genom att anmäla/registrera dig på varje . Vidimera gärna resultatet genom att länka till rundan i Strava, Garmin eller liknande.
 • Maila när du har klarat hela utmaningen nedan adresser för att få din utmärkelse/badge:
  crazy@sthlmfive.se – om du genomfört på en dag
  happy@sthlmfive.se – om du genomfört under längre tid
 • Du kvitterar ut din T-shirt när du kommer i mål hos vår parner Vår Gård i Saltsjöbaden. Receptionen har öppet till klockan 20:00 måndag - lördag och till klockan 17:00 på söndagar. Tröjan går att hämta from 1 maj tom 15 novemper. Visa bokningsbekräftelse när du hämtar samt ange storlek samt ange Happy Camper eller Crazy Camper, dvs den nivå som du utförde utmaningen på.

  För dig som bor utanför Stockholms län kan du även få tröjan hemskickad per post mot en extra fraktkostnad.

Erbjudanden & after run

 • Camp Pro som är experter på skor och hjälper dig med idrottsrelaterade skador för att du ska kunna vara aktiv. Som anmäld till POINT FIVE får du 10 % rabatt på behandlingar och alla deras produkter. För dig som vill hitta ditt Runners High i sommar eller bara hålla dig skadefri är Camp Pro Hornsgatan 164 rätta stället! Hemsidan hittar du här.
 • Vår partner Vår Gård vid målet i Saltsjöbaden erbjuder exklusiva After Run-paket så att du kan fira din prestation med stil.

  After Run - Standard 150 SEK
  Hamburgare på svenskt nötkött/vegoburgare, säsongens tillbehör, pommes och bageriets eget hamburgarbröd.

  After Run - Premium 250 SEK
  - Hamburgare på svenskt nötkött/vegoburgare, säsongens tillbehör, pommes och bageriets eget hamburgarbröd.
  - Mineralvatten
  - Dusch inkl. handduk
  - Bastu och havsbad

  Vår Gård erbjuder även 15% rabatt på övernattning och våra hotellpaket, använd bokningskod (POINT).

  Restaurang, bar och dusch har öppet till 20.00 måndag-lördag samt till 17.00 på söndagar.

  OBS! Under Midsommarhelgen, torsdag 24 juni - söndag 27 juni, är Vår Gård stängt och det går således inte att hämta t-shirt eller avnjuta After Run under de datumen.

Covid-19

 • Vi hoppas och förväntar oss att du som genomför utmaningen följer de allmänna råd och rekommendationer för att minska spridningen av covid-19. Besök Folkhälsomyndigheten för mer information.

#POINTFIVE

Här är utmärkelser (eller "badges") som du kan dela med dig redan nu, och när du nått de olika delmomenten i utmaningen. Visa upp din process på Instagram eller Facebook och inspirera andra till att delta i utmaningen! Glöm inte att tagga inlägget med #POINTFIVE.

Klicka på bilderna för att få upp dem i originalstorlek (i högsta kvalitet) och spara sedan ner dom till din mobil, dator eller platta.

OBS! De exklusiva utmärkelserna Happy Camper eller Crazy Camper skickas till dig via epost när du klarat av hela utmaningen och informerat oss hur det gått för dig.

Hämta Utmärkelser

Vanliga frågor

Vad gäller för Happy/Crazy Camper?
Var startar etapperna?
Blir jag diskvalificerad om jag tar fel väg?
Hur gör jag för att registrera mina tider?
Hur anmäler man ett lag?
När får jag min t-shirt?
Hur gör jag för att vara med och tävla om priser?
Vad gäller för medalj?
Kan jag genomföra utmaningen med barnvagn?
To top of page